Domácí marmeláda z růže

Marmeláda z růžových okvětních lístků.

Chtěli jsme vyzkoušet tento krásný recept, ALE:

https://www.mishabeauty.cz/…/marmeláda-z-okvětních-plátků-r…

…my doma nemáme citrónový pektin. A vzhledem k tomu, že jsme přijeli z Bulharska v noci, tak jsme si ho upravili.

Na 200 g okvětních lístků jsme dali 600 g cukru, a půl třtinový, půl bílý (my totiž doma ten bílý moc nemáme  ).

1, 5 lžička kyseliny citrónové, 2 balíčky agaru.

4h jsme nechali okvětní lístky v cukru odležet, zalili jsme to litrem vody, do bodu varu, dvě minuty se to vařilo.

Pak ten agar, kyselina citrónová a 15 min vařit na velice mírném ohni.

Nalili jsme to do skleničky, lahvičky jsme otočili dnem vzhůru a hotovo.

Olizuju hrnec. chichiiiiiiiiiii

Xenie Bodorík Pilíkova
Jsem aromatolog, klinický aromaterapeut a homeopat. Ukazuji lidem alchymistickou cestu od bylinek k vůním. Propojuji nebe a zem, tělo a duši pomocí přednášek a kurzů aromaterapie, bachových esencí, metody EFT a dalších cest. https://energieodxenie.cz/online-kurzy-od-xenie/>>

Chcete si umět pomoci v nemoci?

Například pomocí tkáňových solí?

Anebo aromaterapie? 

Zajímá vás magická síla koření pro tělo a Duši? 

Nabídka a přehled všech online kurzů, takový rozcestník klikněte zde. 

A pokud nás chcete poznat osobně, jsme vám sympatičtí, můžete k nám zajít na nějaký odborný  nebo zážitkový kurz sem:

těšíme se na živé setkání s vámi

A nakonec, kdo má zájem být informovaný jako první o mých online kurzech, nechť vstoupí sem a svobodně se rozhodne.

Ať je naše setkání ku prospěchu nás všech. 

I když mám recepty a rady v článcích vyzkoušené a aplikuji je ve svém běžném životě, jejich použití nenahrazuje lékařskou péči a VŽDY, při závažném onemocnění, anebo když je jakákoliv pochybnost o svém zdravotním stavu, by se měl člověk poradit se svým lékařem. 

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů