Udělali jsme si domácí pečivo, ale ze sušeného kvásku. Prostě nám umřel kvásek, kvasnice nemáme a pořád lepší domácí pečivo, než to kupované. Jsou i tak vynikající, doporučuji moc moc. Jsou sice tužší, ale to je tou žitnou moukou.
Bulky nebo rohlíky – celkem jedno. Toto záleží na tom, co máte raději. A co si vytvoříte pod rukama.
MŇAAM . Dobrou chuť přátelé.
Jsem profesionální holistická aromaterapeutka, zdravotní masérka a bylinářka.
S mým manželem rádi cestujeme. Jezdíme po celém světě, především po Evropě, studovat destilování rostlin na éterický olej a hydrolát. Zajímají nás různé kultury a život v dalších zemích světa.
Učíme a inspirujeme lidi, jak si umět pomoci. Milujeme poznávat svět.
Bydlíme v lese v Brně, kde pořádáme i různé kurzy. Přehled našich luxusních zážitkových kurzů klikněte zde.
I když mám recepty a rady v článcích vyzkoušené a aplikuji je ve svém běžném životě, jejich použití nenahrazuje lékařskou péči a VŽDY, při závažném onemocnění, anebo když je jakákoliv pochybnost o svém zdravotním stavu, by se měl člověk poradit se svým lékařem.