Zapékané brambory přátelé.
Šok?
Nesmí se to s ní ale přehánět, náš žaludek na syrovou bramboru prý není zvyklý. Takže kůru ze syrových brambor tak maximálně dvakrát týdně.
No, a to vykašlávací papání, vhodné ve chvílích zdravotního strádání? Pro mě jsou to jednoznačně zapečené brambory s olivovým olejem, česnekem, majoránkou a oregánem. Mňam. A recept zná určitě každý!
Můj tip:
Pokud nemáme oregáno, můžeme takto rozmixovat jakoukoliv bylinku, která je výborná při nachlazení. Například rozmarýn, bazalku. Anebo prostě použijeme jenom tu majoránku.
Toto jídlo odhleňuje, pomáhá vykašlávat, uklidňuje křečovitý kašel, ošetřuje sliznice a je antibiotické.
Dobrou chuť přátelé. To víte. V jednoduchosti je krása.
Jsem profesionální holistická aromaterapeutka, zdravotní masérka a bylinářka.
S mým manželem rádi cestujeme. Jezdíme po celém světě, především po Evropě, studovat destilování rostlin na éterický olej a hydrolát. Zajímají nás různé kultury a život v dalších zemích světa.
Učíme a inspirujeme lidi, jak si umět pomoci. Milujeme poznávat svět.
Bydlíme v lese v Brně, kde pořádáme i různé kurzy. Přehled našich luxusních zážitkových kurzů klikněte zde.
I když mám recepty a rady v článcích vyzkoušené a aplikuji je ve svém běžném životě, jejich použití nenahrazuje lékařskou péči a VŽDY, při závažném onemocnění, anebo když je jakákoliv pochybnost o svém zdravotním stavu, by se měl člověk poradit se svým lékařem.