Naše Nebe v hubě, jak říká moje dcera.
Základem je arašídové máslo. Dělám si ho doma, je jednoduché, levné, boží přátelé. Recept je zde:
Jakmile máme máslo hotové, jdeme vyrábět mňamku.
Do zlatova orestované, na drobňoučko nasekané cibulky vložím všechnu tu syrovou a připravenou zeleninu, osolím, opepřím, rozmňágám tak 5 měsíčků česneku, chvíli to celé nechám restovat, aby ta zeleninová směs pustila šťávu a směs změkla. Jak je zelenina měkká, tak trošku podliju vodou (cca 1dcl) a jakmile přijde k bodu varu, nechám vařit minutku, vypnu a vmíchám tu připravenou arašídovou směs. Pokud je to moc husté, ředím trochou vařící vody do požadované konzistence.
Hotovo.
My k tomu milujeme vařenou rýži.
Jde to udělat i s masem. Tam bych asi nejdříve orestovala naložené maso nakrájené na nudličky, vyndala a pokračovala podle návodu. Přiznávám, že my si arašídovou omáčku děláme bez masa.
Jsem profesionální holistická aromaterapeutka, zdravotní masérka a bylinářka.
S mým manželem rádi cestujeme. Jezdíme po celém světě, především po Evropě, studovat destilování rostlin na éterický olej a hydrolát. Zajímají nás různé kultury a život v dalších zemích světa.
Učíme a inspirujeme lidi, jak si umět pomoci. Milujeme poznávat svět.
Bydlíme v lese v Brně, kde pořádáme i různé kurzy. Přehled našich luxusních zážitkových kurzů klikněte zde.
I když mám recepty a rady v článcích vyzkoušené a aplikuji je ve svém běžném životě, jejich použití nenahrazuje lékařskou péči a VŽDY, při závažném onemocnění, anebo když je jakákoliv pochybnost o svém zdravotním stavu, by se měl člověk poradit se svým lékařem.