Perníkové koření:
Toto je dávka na 65 dkg mouky.
Vše rozemeleme a je to.
Můj tip:
Pokud se vám zdá uvedená dávka perníkového koření hodně, dejte si do těsta domácího perníkového koření dle vašeho uvážení. Anebo přijďte k nám ochutnat.
Recept na perníčky mám už přes 30 let. Jsou ihned měkké. A každým rokem děláme dvojité dávky.
Zpracujeme těsto, které necháme odpočinout 24 h. My někdy, při nedostatku času i, ehm, týden.
Z těsta vyválíme placku a vykrajujeme co chceme.
Pečeme na 160 stupňů. Je potřeba hlídat, každý má jinou troubu.
Vaaaanooooceeee jsou taaadyyy juuuuuuuupiiiiiiik!!!
Jsem profesionální holistická aromaterapeutka, zdravotní masérka a bylinářka.
S mým manželem rádi cestujeme. Jezdíme po celém světě, především po Evropě, studovat destilování rostlin na éterický olej a hydrolát. Zajímají nás různé kultury a život v dalších zemích světa.
Učíme a inspirujeme lidi, jak si umět pomoci. Milujeme poznávat svět.
Bydlíme v lese v Brně, kde pořádáme i různé kurzy. Přehled našich luxusních zážitkových kurzů klikněte zde.
I když mám recepty a rady v článcích vyzkoušené a aplikuji je ve svém běžném životě, jejich použití nenahrazuje lékařskou péči a VŽDY, při závažném onemocnění, anebo když je jakákoliv pochybnost o svém zdravotním stavu, by se měl člověk poradit se svým lékařem.