Domácí kůra z citrusů na pečení

Na pečení a sušení si kupujeme zásadně bio citróny a pomeranče. Prostě citrusy. A to z toho důvodu, že citrusy se stříkají pesticidy. A to vážně nechceme, že. Chceme kůru z citrusů čistou.

Kůra je zdravá a v pečení nebo vaření i chuťově vynikající.

Kůru vysušíme, nameleme a máme připraveno na pečení čehokoliv.

Nejenom že ušetříme peníze, ale také díky tomu, že jsme si citrusy koupily sami víme, že je tento prášek zdravý a bezpečný. Bez těch fuj pesticidů.

Xenie Bodorík Pilíkova
Jsem profesionál v aromaterapii, masážích, bylinách a provádím klienty životem už od roku 2006. Propojuji nebe a zem, tělo a duši pomocí přednášek a kurzů aromaterapie, bachových esencí, metody EFT a dalších cest. https://energieodxenie.cz/online-kurzy-od-xenie/>>

Jsem profesionální holistická aromaterapeutka, zdravotní masérka a bylinářka.

S mým manželem rádi cestujeme. Jezdíme po celém světě, především po Evropě, studovat destilování rostlin na éterický olej a hydrolát. Zajímají nás různé kultury a život v dalších zemích světa. 

Učíme a inspirujeme lidi, jak si umět pomoci. Milujeme poznávat svět.

Bydlíme v lese v Brně, kde pořádáme i různé kurzy. Přehled našich luxusních zážitkových kurzů klikněte zde

I když mám recepty a rady v článcích vyzkoušené a aplikuji je ve svém běžném životě, jejich použití nenahrazuje lékařskou péči a VŽDY, při závažném onemocnění, anebo když je jakákoliv pochybnost o svém zdravotním stavu, by se měl člověk poradit se svým lékařem. 

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů