Co je to invertní sirup? Je to sacharóza invertovaná ( invertovat jsem si ve slovníku našla, že znamená změnit, přeměnit) pomalým varem v kyselém prostředí na glukózu a fruktózu. Opět od mé bylinkové učitelky a přítelkyně Věrky Žďárské. (Video z živého vysílání v naší uzavřené skupině Přírodní lékárna dodám cobydupp)
I když můj kamarát Jiří Zigal včelař by mi na to řekl:
„Xenuško, med je med.“
Tato sklenička se v obchodě pohybuje v cenové relaci od 150,- Kč. A přitom je to tak jednoduché!!
Jsem profesionální holistická aromaterapeutka, zdravotní masérka a bylinářka.
S mým manželem rádi cestujeme. Jezdíme po celém světě, především po Evropě, studovat destilování rostlin na éterický olej a hydrolát. Zajímají nás různé kultury a život v dalších zemích světa.
Učíme a inspirujeme lidi, jak si umět pomoci. Milujeme poznávat svět.
Bydlíme v lese v Brně, kde pořádáme i různé kurzy. Přehled našich luxusních zážitkových kurzů klikněte zde.
I když mám recepty a rady v článcích vyzkoušené a aplikuji je ve svém běžném životě, jejich použití nenahrazuje lékařskou péči a VŽDY, při závažném onemocnění, anebo když je jakákoliv pochybnost o svém zdravotním stavu, by se měl člověk poradit se svým lékařem.