Adventní svíčky a éterické oleje

Na adventním věnci jsou 4 svíčky. Tři barvy fialové, jedna růžová. A každou neděli, počínaje 1.12. až do vánoc se zapaluje jedna svíčka.

První adventní svíčka

První svíce má název NADĚJE. Pro mě naději evokuje vůně NEROLI. Neroli je z květů pomerančovníku. Rozkvete radost. Působí výborně na nervy, proti depresím, zklidňuje, pomáhá odstranit jedy z těla. Když jsme byli na destilaci Neroli v Itálii, naděje nás doprovázela celou cestu. Minul nás uragán o fous, záplavy, a jiné katastrofy.

Druhá adventní svíčka

Druhá svíce je symbolem pro MÍR. Mír, to je pro mě jednoznačně KADIDLO. Pomáhá udržovat hranice, dává do rovnováhy přijímání a dávání. Má v sobě silnou myšlenku, že stačí jen být.

Třetí adventní svíčka

Třetí svíce nese název přátelství. Pro mě přátelství znamená éterický olej LITSEA CUBEBA. Říká se mu i éterický olej pro hosty. A to proto, že je výrazně antivirový a výborný tam, kde je hodně lidí. Také skoro všem voní. Když jsem měla přednášku pro dvěstě lidí, nechala jsem éterický olej Litseu Cubebu kolovat. Pak jsem se zeptala lidí, komu smrděla. Zvedly se pouze dvě ruce z toho obrovského množství.

Čtvrtá adventní svíčka

Čtvrtá svíce známená LÁSKU. No jasně, že se každému vybaví RŮŽE. Nicméně o vánocích je láska něco víc. Je to pro mě láska bez manipulace. S klidnými emocemi. Proto volím MEDUŇKU. Zklidňuje bolavé srdce a je vhodná i pro týrané lidičky. Pro ty, kteří se nechají snadno ovládat. Zároveň odstraňuje podezíravost.

Doladila bych celou adventní směs éterickým olejem z BOROVICE. V ní je síla moudrých vztahů. Napojení na nebe a zem. Výborná proti pocitům viny.

Pokud vás zajímají éterické oleje a jejich působení a použití na fyzické tělo, mám k dispozici můj online kurz s názvem Vstupní brána k srdci aromaterapie, aneb jak si moci v nemoci pomoci.

Výrobu domácích svíček se můžete naučit v online kurzu Labyrint duše, klikněte zde:

Případně se na vás těšíme na nějakém tvořivém živém kurzu u nás v lese:

Přátelé, krásný sváteční čas přátelé. Ať máme v sobě pocit lásky. Ať vás provází vědomí, že na světě nejsme nikdy sami. Pro mě nejvíce bolestivé bylo vědomí opuštěnosti. A tak vás hladím aspoň na dálku a přeji slunce v duši.

Xenie Bodorík Pilíkova
Jsem profesionál v aromaterapii, masážích, bylinách a provádím klienty životem už od roku 2006. Propojuji nebe a zem, tělo a duši pomocí přednášek a kurzů aromaterapie, bachových esencí, metody EFT a dalších cest. https://energieodxenie.cz/online-kurzy-od-xenie/>>

Jsem profesionální holistická aromaterapeutka, zdravotní masérka a bylinářka.

S mým manželem rádi cestujeme. Jezdíme po celém světě, především po Evropě, studovat destilování rostlin na éterický olej a hydrolát. Zajímají nás různé kultury a život v dalších zemích světa. 

Učíme a inspirujeme lidi, jak si umět pomoci. Milujeme poznávat svět.

Bydlíme v lese v Brně, kde pořádáme i různé kurzy. Přehled našich luxusních zážitkových kurzů klikněte zde

I když mám recepty a rady v článcích vyzkoušené a aplikuji je ve svém běžném životě, jejich použití nenahrazuje lékařskou péči a VŽDY, při závažném onemocnění, anebo když je jakákoliv pochybnost o svém zdravotním stavu, by se měl člověk poradit se svým lékařem. 

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů