Čištění od negativních energií

Jak si dobít baterky? Jak se očistit od negativních enegií?

V přírodě přátelé.

Alchymisté tomu říkají „Opus magnum“, spojení s rájem. S absolutnem. Je to proces smíření se Duše a Ducha s nižšími energiemi.

Všimneme si slova SMÍŘENÍ. Ne popírání, ani boj, ani nic takového. Prostě se smíříme s tím, že to tady je, osvobodíme se od falešných myšlenek, PŘESTANEME MYSLET a jen se oddáme. 

To se lehce řekne, nicméně když jsme v přírodě, tak se to i lehce stane. Rozhodně lehčeji, než ve městě. Anebo doma. A už vůbec ne u televize. I když tohoto stavu lze dosáhnout všude, v přírodě je to NIRVÁNA.

Jak se můžeme v přírodě očistit od negací?

  • Je brzké jaro. Kolikrát je ještě mokro a zem je studená. Na tyto situace si bereme z auta gumový kobereček. Na ten položíme deku a hotovo.
  • Spíše je teď důležité si najít místo, kde se budeme očišťovat. Většinou si nás to místo přitáhne. Místo vyfocené na fotce si nás přitáhlo při procházce předešlého dne.
  • Když si místečko najdeme, tak než se budeme chtít naciťovat, je potřeba se seznámit se všemi bytostmi kolem dokola. To je důležité, protože nás pak budou chránit a léčit. Je důležité cítit se na tom místě v bezpečí, pokud se chci odpojit od těla.
  • Já se hodně napojila na kořeny stromů. Stromy samotné. Tím, že jsme byli v ďůlku, byli jsme chránění i od větru. Ale tento vítr si hrál s korunami stromů, a to pak tvořilo nádhernou hudbu, spolu s vlnkami s rybníka, ptáčky a občasnou kachnou. 

Pokud se potřebujete zbavit negativních energií teď hned, a nemůžete být až tak sami a mít soukromí, přečtěte si tento článek s jiným doporučením.

Vítr, voda, zem, slunce – všechny čtyři živly. Já jsem ta pátá, ta látka přidaná navíc v tomto procesu. Jsem kvintesence. 

Tráva pod mikroskopem. Štěstí z ní doslova čiší. Fotka odněkud z facebooku.

Když ležíme takto chráněni v přírodě, cítíme, jak nás okolí očišťuje, jak se hlava vyprazdňuje, srdce naplňuje láskou, vděčností, posloucháme zvuky, cítíme se v bezpečí, je nám teplo, úplně se rozplyneme. Nespíme, ale nemůžeme se hýbat, nechceme se hýbat, jsme a nejsme.. ten pocit štěstí se mění v nirvánu, něco, co je většího než my.

Doporučuji můj online kurz Labyrint duše. O čem je klikněte zde:

Video z místa:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2244466748907129&id=501893596497795

Jde to zevnitř, protože oči máme zavřené, jen tak jsme, posloucháme, anebo ne? Prostě jen jsme. Když pak po hodině (já po hodině, většinou) otevřu oči, tu Nirvánu mám v sobě a mohu z ní žít zase téměř rok. Jenže to nejde, chci ji prožít znovu a znovu, a tak vyhledávám pravidelně různá místa v přírodě a přijímám její dary.

Tak jednoduché je získat pocit štěstí, sjetí, který je uvnitř a drží nás ve chvílích, kdy ztrácíme smysl života. Protože TOTO je smysl života. 😍🦅🙏

Xenie Bodorík Pilíkova
Jsem profesionál v aromaterapii, masážích, bylinách a provádím klienty životem už od roku 2006. Propojuji nebe a zem, tělo a duši pomocí přednášek a kurzů aromaterapie, bachových esencí, metody EFT a dalších cest. https://energieodxenie.cz/online-kurzy-od-xenie/>>

Jsem profesionální holistická aromaterapeutka, zdravotní masérka a bylinářka.

S mým manželem rádi cestujeme. Jezdíme po celém světě, především po Evropě, studovat destilování rostlin na éterický olej a hydrolát. Zajímají nás různé kultury a život v dalších zemích světa. 

Učíme a inspirujeme lidi, jak si umět pomoci. Milujeme poznávat svět.

Bydlíme v lese v Brně, kde pořádáme i různé kurzy. Přehled našich luxusních zážitkových kurzů klikněte zde

I když mám recepty a rady v článcích vyzkoušené a aplikuji je ve svém běžném životě, jejich použití nenahrazuje lékařskou péči a VŽDY, při závažném onemocnění, anebo když je jakákoliv pochybnost o svém zdravotním stavu, by se měl člověk poradit se svým lékařem. 

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů