Veganští želatinoví medvídci

Miluju želatinové medvídky! A hlavně tyto. Vhodné i pro vegany.

Ten velký na fotce je pro mě a ti maličcí pro ostatní. smíích

Recept na veganské želatinové medvídky

  • Vezmeme džus, který máme rádi. Tak sklenku.
  • Nalijeme do hrnce.
  • Pak vezmeme ovoce. Tak dva hrnky.
  • Nasypeme do džusu v hrnci. My použili banány. Tak 7 banánů.
  • Zahřejeme, aby se spojilo ovoce s džusem.
  • Vypneme a rozmixujeme.
  • Pak přidáme sáček želatiny agaru (mimochodem používám ho i na výrobu kosmetiky na gely a do krémů), znovu rozmixujeme a trošku zahřejeme. Už se to NESMÍ vařit.
  • Nalijeme do plechu. My máme velikost 24 krát 35 cm.
  • Necháme vychladnout.
  • Pak si vykrajujete třeba Sněhurku a sedm trpaslíků.
  • Tito na fotce jsou vykrojeni po cca 15 min, protože já už nemohla vydržet. Má se čekat prý tak 2 h. To ale v NAŠÍ rodině nehrozí… 
Xenie Bodorík Pilíkova
Jsem profesionál v aromaterapii, masážích, bylinách a provádím klienty životem už od roku 2006. Propojuji nebe a zem, tělo a duši pomocí přednášek a kurzů aromaterapie, bachových esencí, metody EFT a dalších cest. https://energieodxenie.cz/online-kurzy-od-xenie/>>

Jsem profesionální holistická aromaterapeutka, zdravotní masérka a bylinářka.

S mým manželem rádi cestujeme. Jezdíme po celém světě, především po Evropě, studovat destilování rostlin na éterický olej a hydrolát. Zajímají nás různé kultury a život v dalších zemích světa. 

Učíme a inspirujeme lidi, jak si umět pomoci. Milujeme poznávat svět.

Bydlíme v lese v Brně, kde pořádáme i různé kurzy. Přehled našich luxusních zážitkových kurzů klikněte zde

I když mám recepty a rady v článcích vyzkoušené a aplikuji je ve svém běžném životě, jejich použití nenahrazuje lékařskou péči a VŽDY, při závažném onemocnění, anebo když je jakákoliv pochybnost o svém zdravotním stavu, by se měl člověk poradit se svým lékařem. 

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů