Recept je od Ing. Věry Žďárské z Bylinkové zahrady ve Valticích.
My přidali třtinový cukr, takže sirup je hnědý. Pokud přidáte bílý cukr, sirup bude mít růžovoučkou barvu.
Za růžemi jsme byli i v Bulharsku, kde jsme přímo spali v údolí růží v Kazanlaku. Psala jsem o této cestě zde.
O destilaci a růži jako takové se bavím v mém onlinu kurzu Vstupní brána k srdci aromaterapie zde.
Jsem profesionální holistická aromaterapeutka, zdravotní masérka a bylinářka.
S mým manželem rádi cestujeme. Jezdíme po celém světě, především po Evropě, studovat destilování rostlin na éterický olej a hydrolát. Zajímají nás různé kultury a život v dalších zemích světa.
Učíme a inspirujeme lidi, jak si umět pomoci. Milujeme poznávat svět.
Bydlíme v lese v Brně, kde pořádáme i různé kurzy. Přehled našich luxusních zážitkových kurzů klikněte zde.
I když mám recepty a rady v článcích vyzkoušené a aplikuji je ve svém běžném životě, jejich použití nenahrazuje lékařskou péči a VŽDY, při závažném onemocnění, anebo když je jakákoliv pochybnost o svém zdravotním stavu, by se měl člověk poradit se svým lékařem.