Nejvíce cenných látek mají jehličnany na jaře. Určitě znáte naložené jarní výhonky jehličnanů do medu.
Ovšem i v zimě můžeme použít jehličí na čaj například ze smrku, borovice, jedle nebo douglasky. Jehličí obsahuje hodně vitamínu C.
V zimě je v lese hooodně smrků. Použijeme větvičky z opadaných stromů. Čaj je lahodný, překvapí nás svou chutí. Pozor!! Ne z tisu, thůje!!
O tisu jsem psala zde.
Příroda je pro nás vždy připravená s nějakou radou nebo pomocí.
Chcete si umět pomoci v nemoci?
Například pomocí tkáňových solí?
Anebo aromaterapie?
Zajímá vás magická síla koření pro tělo a Duši?
Nabídka a přehled všech online kurzů, takový rozcestník klikněte zde.
A pokud nás chcete poznat osobně, jsme vám sympatičtí, můžete k nám zajít na nějaký odborný nebo zážitkový kurz sem:
těšíme se na živé setkání s vámi.
A nakonec, kdo má zájem být informovaný jako první o mých online kurzech, nechť vstoupí sem a svobodně se rozhodne.
Ať je naše setkání ku prospěchu nás všech.
I když mám recepty a rady v článcích vyzkoušené a aplikuji je ve svém běžném životě, jejich použití nenahrazuje lékařskou péči a VŽDY, při závažném onemocnění, anebo když je jakákoliv pochybnost o svém zdravotním stavu, by se měl člověk poradit se svým lékařem.